„Egyszerűen üzlet”

Üzleti vállalkozások expója Ghánában

Hírek // 2016.02.15

Accra_Ghana.JPG

Ghánában idén ősszel rendezik a vállalkozások és franchise-ok nemzetközi vásárát, ahol a nagyobb vállalatoktól kezdve, a kis- és középvállalkozásokon keresztül, egészen a startupokig jelen lesznek kiállítók. Az esemény a nagyobb vállalkozásoknak remek alkalom a további terjeszkedési lehetőségek felmérésre és partnerek keresésére, a most induló vagy kisebb cégek számára pedig kiváló lehetőség, hogy megmutassák magukat, értékes kapcsolatokat építsenek ki és befektetőket találjanak üzletükhöz.

A szervezők szerint a Business, Entrepreneurship & Franchise Expo (BEFE) új kaput nyithat meg a résztvevők előtt, hogy cégüket továbbfejlesszék és még jobb eredményeket érjenek el a saját területükön. A tavalyi évben több mint 8000 vállalkozó és üzletember látogatott el a kiállításra szerte Afrikából, ahol számos kiállítóval és üzletfejlesztési tanácsadók százaival találkozhattak a négynapos rendezvény során.

Az expón megszerzett információ segít a vállalkozásoknak közelebb kerülni a potenciális üzleti lehetőségekhez, innovatív megoldásokhoz és a kapcsolatépítésnek is fontos színtere. A befektetők új ötletekkel lehetnek gazdagabbak, az induló cégeknek pedig lehetőségük van megfelelő finanszírozást találni terveik megvalósításához. Közben magasan kvalifikált tanácsadókkal találkozhatnak, akik értékes tapasztalatokkal rendelkeznek. A kiállítás legnagyobb előnye a résztvevők diverzifikált köre, ahol mindenki megtalálhatja azt a partnert, aki segíthet az üzleti céljai elérésében.

Megosztás: