„Egyszerűen üzlet”

Szenegáli-Magyar Kulturális Est a HTCC és a Balett Camara szervezésében

Hírek // 2019.03.21

A Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ és a Balett Camara közös szervezésében került megrendezésre a Szenegáli-Magyar est Dakarban, Szenegál fővárosában 2019. március 15 - én.
A rendezvény a Daniel Sorano Nemzeti Színházban került megrendezésre 2019. március 14-én 20 órától, Dakarban. Ezen a rendhagyó eseményen a bemutatkozott a HTCC dakari irodája, a rendezvény ideje alatt pedig lehetőségük volt a résztvevőknek megismerkedni a szenegáli iroda munkatársaival és egyeztetni a Magyarország és Szenegál közötti lehetséges üzleti és gazdasági partnerségek kialakítását.

IMG-20190319-WA0014.jpg

Az este ünnepléssel folytatódott mégpedig Szenegál profi tánccsoportja, a Ballet Camara és a díjnyertes Abdoulaye Camara műsorával. A látványos táncokat Ibrahima Sory Camara, a balett alapítójának tiszteletére mutatták be a művészek, mellyel a magyar közönség a legrangosabb táncfesztiválokon már találkozhatott.
A tánccsoport ezen az estén tovább építette azt a kulturális hidat Magyarország és Szenegál között, melyet a HTCC dakari irodája megnyitásával már megkezdett 2018 őszén.

IMG-20190319-WA0013.jpg
 
A Magyar kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) 11 afrikai országban van jelen. Célja, hogy kiterjedt hálózata révén biztosítsa a magyar és afrikai üzletemberek közötti kapcsolatépítést valamint a kereskedelmi és kulturális kapcsolatok fejlődését.
 

Megosztás: