„Egyszerűen üzlet”

Marokkói ökológiai farm : TOP 7. hely a világon

Hírek // 2016.02.15

A Fellah hotel ökológiai turisztikai farmja a világon a 7. helyen áll a legjobb luxus ökológiai (zöld) desztinációi között. Bloomberg.com

Ez a létesítmény, amely mintegy tizenöt kilométerre fekszik Marrakeshtől Tassoultante amazigh (berber) falucskában az Ourika felé vezető úton, a következőkkel osztozik a díjban : Blackberry Farm Tennessee-ben (pálmaerdő), Liberty Hill Farm & Inn Rochester-ben, Boucan Hotel & Restaurant Sainte Lucie-ben a karib térségben, North Country Farms Hawaï-ban, Estancia Nipebo Aike El Calafate-ban Argentinában, Wild Thyme Eco Retreat, Palamartsá-ban, Bulgáriában.

Számos kritériumnak kellett megfeleni, hogy a hely megkapja ezt az elismerést. Azon túl, hogy az Atlasz völgyében van, a szálló mintegy hat hektár területen fekszik, és tíz ökológiai luxusvillában mintegy hatvan szobával rendelkezik. A Dar Al-Mamoune művészeti és kulturális komplexumában mintegy 20000 kötetes könyvtár található. A központ, amely szívesen fogad művészeket, kiérdemelte az UNESCO közhasznú intézmény elismerését.

Megosztás: