„Egyszerűen üzlet”

Magyar siker a SIAM kiállításon

Hírek // 2017.05.03

Komoly magyar siker a marokkói SIAM kiállításon, Afrika legnagyobb mezőgazdasági szakvásárán.

2017 április 18-23 között került sor a marokkói Méknesben Marokkó és egyben Afrika legnagyobb mezőgazdasági szakvásárára, melyen ezúttal Magyarország önálló nemzeti standdal képviseltette magát .

SIAM.jpg

 A nagykövetség ,az MNKH és helyi képviselője által koordinált rendezvény – a királyi útvonalban -  jelentős érdeklődést generált , hiszen rögtön a nyitónapon a stand előtt fényképezhettük Professzor Alpha Condét az Afrikai Unió elnökét.

 A kiállitó mintegy 10 magyar cég mindegyike folyamatosan tárgyalt és szép sikereket mondhat magáénak .  Az élelmiszer és aromás növény  sterilező izotop technológiától ( Izotop Kft )  a Karsai csomagolóanyagokon át a Damisol levéltrágyáig , a  Sunwo Zrt Smaragdfájáig és a COP22 innováció dijas CO2 öntözéséig , a viztakarékosságot segitő Water and Soil és Delap –Agrooter  termékekig , vagy a tevetej technológiáig , valamennyi magyar termék és technológia érdeklődőkre és  partnerekre talált.

Különös jelentősége van annak is , hogy a kiállitók közül  egyedül Magyarország tarthatott 5 tudományos előadást ,amely tovább öregbítette és szélesítette szakmai tekintélyünket.

A vásárt idén is mintegy 1 millió látogató kereste fel – közöttük miniszterek – melyekkel megerősödött ,hogy ez a vásár egyben „ Afrika kapuja „ is.

Megosztás: