„Egyszerűen üzlet”

Magyar evezőpáros fergeteges sikere a floridai vébén

Hírek // 2017.09.28

2017. szeptember 23-án kezdődött, és október 1-ig tart az evezős világbajnokság Sarasota-Bradentonban, az egyesült- államokbeli Floridában. A kormányos kettesek döntőjében ott lesz magyar színekben Simon Béla és Juhász Adrián is.

Screenshot_6.png


A magyar evezőpárost a Magyar Kulturális és Kereskedelmi Központ, a HTCC szponzorálja. Helyben pedig a HTCC floridai partnere, a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara (FICOC) segíti a versenyzők kiegyensúlyozott felkészülését és a versenyek közti minél hatékonyabb regenerálódást. Peter Harris, a FICOC elnöke elmondta, hogy nagy megtiszteltetés számukra, hogy a magyar csapatot segíthetik a HTCC-vel karöltve ezen a kiemelkedően fontos sporteseményen.
A duó a kormányos Kolláth Vandával kiegészülve jutott be a kormányos kettesek döntőjébe a floridai Sarasota-Bradentonban zajló evezős világbajnokságon. A kormányos nélküli kettesek között tavaly Európa-bajnokságot nyert Juhász, Simon kettős a keddi futamban második lett a németek mögött, így magabiztosan került a legjobb hat közé. A döntőre helyi idő szerint szeptember 29. péntek délelőtt kerül majd sor.



IMG-20170926-WA0002.jpg


Szurkoljunk együtt a magyar kormányos kettesnek!


Megosztás: