„Egyszerűen üzlet”

Kupagyőztes lett Barcelonában a HTCC által támogatott Future Stars ifjúsági focicsapat

Hírek // 2017.10.13

A múlt héten a U15-ös korosztályban induló Future Stars focicsapata szerencsésen megérkezett Barcelonába, ahol a 2017. október 7-12. között a KOMM MIT Egyesület által szervezett CopaSantVicencifjúsági futball kupán vettek részt (további részletes információk a tornáról a következő linken érhetők el: https://www.komm-mit.com/copa-sant-vicenc/).
A csapat szponzora a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC), amely már jó ideje beállt támogatóként a formáció mögé.

IMG_0794.JPGFB_IMG_1507499313917.jpg

Az egyébként U14-es korosztályú csapat, amely játékosai így egy évvel fiatalabbak voltak, mint mostani ellenfeleik, vasárnap a német csapat ellen lépett először pályára, és remek játékkal 1:1-es döntetlennel zárták a meccset. A sors úgy hozta, hogy a Future Stars végül ugyanezzel a német csapattal mérkőzhetett meg a döntőben, ahol már 2:0 arányban győzedelmeskedtek, s így tornagyőztesként térhetnek majd haza Spanyolországból.

Steve Yeboah, a Future Stars fociklub menedzsere elmondta, nagyon büszke csapatára, akik végig remek teljesítményt nyújtottak.

Ezúton is gratulálunk nekik a győzelemhez!

Megosztás: