„Egyszerűen üzlet”

HTCC sikeres debütálása Ománban

Hírek // 2017.06.07

Az Ománi Kereskedelmi és Iparkamara 2017. május 21-24 közt üzleti fórumot szervezett Omán fővárosában, Muscatban. A fórumon számos magyar vállalkozás és szervezet képviseltette magát, köztük a HTCC, Kutasi Szabolcs kereskedelmi igazgató személyében.

oman.jpg

Az eseményen lehetőséget kapott bemutatni a vállalat tevékenységét az érdeklődő közönség számára. Ezt követően kezdődtek a nagyszabású B2B találkozók, ahol 9 ománi vállalat vezetőjével tárgyalt, illetve a küldöttség tagjaként más magyar üzletemberek megbeszélését is segítette. Kifejezetten nagy előrelépés történt a hulladék gazdálkodási technológák területén , építőipar, a mezőgazdasági fejlesztés, és az élelmszer kereskedelem területén. A delegáció tagjaként részt vevő magyar vállalat vezető sikeres tárgyalásokat folytatott a HTCC közvetítésével, eredményes és folyamtosan exportot jelentő üzletet készítettünk elő.

A Htcc partnereinek bemutatása és az első lépésekben szükséges tárgyalások megtörténtek.
A szakmai programok sikerességét mi sem igazolja jobban, mint hogy az eseménynek hamarosan folytatása következik Budapesten. Az Omán-i kereskedelmi és iparkamara vezetője kifejezte elismerését a Htcc törekvéseit illetően, és számítanak a magyar termékek és technológiák megismerése és megvásárlása során történő együttműködésre.
Az ománi delegációt a HTCC központi irodájában fogadják majd, ahol később a B2B rendezvény kerül megrendezésre.

Hasonlóan az ománi szervezéshez, a magyarországi szakmai fórumon is az építőipari, élelmiszeripari, élelmiszer kereskedelemi, hulladékgazdálkodási szektorok kerülnek előtérbe.

oman1.jpg

Megosztás: