„Egyszerűen üzlet”

A HTCC is részt vesz az első Malawi Befektetési Fórumon

Hírek // 2016.02.15

Presidential-Hotel-inside.jpg

Először rendezik meg a Malawi Befektetési Fórumot, melynek mottója „Üzletelés Malawiban, a megihletett választás”. A kétnapos fórumot a fővárosban, Lilongwéban rendezik. A helyszín a Presidential Hotel és a vele egybe épült Bingu Nemzetközi Konferencia Központ, amely közvetlenül a parlament mellett található. A HTCC Malawi két képviselővel lesz jelen, hogy minél több információt tudjon szerezni az afrikai és malawi befektetések iránt érdeklődőknek. A fórumot a malawi elnök, Arthur Peter Mutharika nyitja majd meg. Rajta kívül szinte az összes 

Presidential Hotel.jpg

minisztériumból magas rangú képviselők lesznek jelen, többek között a pénzügyminiszter, a gazdasági és kereskedelmi miniszter, a mezőgazdasági miniszter, az információ, turizmus és oktatási miniszter, az energiaügyi, bányászati és nemzeti erőforrások minisztere illetve a közlekedési miniszter is. Mellettük rövid előadásokat tart majd számos nagy nemzetközi cég csúcsmenedzsere, több nagy malawi cég vezetője és az Európai Befektetési Bank elnöke.

A kétnapos program nem csak előadásokból áll majd, hanem a szervezők bőven teremtenek lehetőséget az érdeklődőknek egymás megismerésére is az úgynevezett B2B (business to business) beszélgetések keretében. A fórum szervezőinek információi alapján csak Kínából több, mint 50 cég regisztrált az eseményre.

Bingu International Conference Centre.jpg

Megosztás: