„Egyszerűen üzlet”

Ebédeljen és nyerjen utat Thaiföldre!

Hírek // 2019.04.29

Aki egyszer járt már Thaiföldön, minden bizonnyal visszavágyik. Nekik és azoknak is, akiknek még nem volt alkalmuk megízlelni az ezerarcú Thaiföld különlegességeit, most kivételes nyereményjátékot kínálnak a Thai Select Week akcióban résztvevő thai éttermek: ha május 4-ig ezek valamelyikében az erre a hétre készített különleges menüt rendeli, úgy kap egy regisztrációs kupont. A kupont kitöltve kell visszaadni az étteremnek.

WhatsApp Image 2019-04-29 at 11.44.10.jpeg
A Thai Select Week után az éttermekben összegyűlt regisztrációs kuponokból a szervező, a Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium sorsolással húzza ki a szerencsést, aki megnyeri így a fődíjat. Ami nem más, mint egy 2 személyre szóló, 6 éjszakás thaiföldi utazás, mely tartalmazza a repülőjegyet budapesti indulással és a hozzá tartozó repülőtéri illetéket, valamint 3 éjszaka szállást Bangkokban és 5 éjszaka szállást Krabin négy csillagos szállodában, reggelivel. De nem feledkeztek meg a transzferekről a repülőtér- szálloda- repülőtér között és a teljes körű betegség-, baleset-, poggyászbiztosításról sem – ez is a nyeremény része.

WhatsApp Image 2019-04-29 at 11.44.11.jpeg
Az egyhetes gasztronómiai rendezvény legfőbb célja, hogy közelebb hozza a thai konyha ízvilágát a magyarokhoz. A nyereményjátékban Budapesten az alábbi thai éttermek vesznek részt: Bangkok Thai Étterem, Tom Yum Thai Étterem, Parázs Thai Étterem, Thai Chili Wok Bar és Green Thai Étterem.


Megosztás: