„Egyszerűen üzlet”

Bemutatkozott a HTCC a Buday Business Club-ban

Hírek // 2016.12.02

ksz_bbc.jpg

2016. november 30-án Kutasi Szabolcs, a Hungarian Trade and Cultural Center (HTCC) kereskedelmi igazgatója volt a Buday Business Club (BBC) exkluzív vendége és beszélgető partnere.

Globális piaci lehetőségek és az export teljesítményének növelése” című előadása során Kutasi Szabolcs elmondta, hogy másfél éve csatlakozott a HTCC-hez, amely azóta tíz képviseletet működtet szerte a világon, melyek küldetése a magyar vállalkozások exportlehetőségeinek, külföldi befektetéseinek ösztönzése, a helyi vállalkozói környezethez történő alkalmazkodás elősegítése.

Elmondta továbbá, hogy mára a HTCC már a világ számos országban rendelkezik üzleti kapcsolatokkal, s Afrikában különösen ismert és jól csengő név, amely nem csupán üzleti, de kulturális tevékenységet is folytat. Mára a HTCC mind a kulturális, mind pedig a gazdasági területen jelentős lobbyerőt képvisel, mely az eddigi tevékenység elismeréseként is értelmezhető. Beszélt a cég sikereiről is a közelmúltból: az új irodák nyitásán felül a sikeres kapcsolatépítésről, valamint az első konkrét üzleti sikerekről.

Az előadást nagy érdeklődés övezte, azt követően pedig tartalmas beszélgetés alakult ki, amely során Kutasi Szabolcs bemutathatta, hogy milyen konkrét helyzetekben tudott a HTCC hatékonyan segíteni partnereinek, és beszélt a siker kulcsáról is.

Megosztás: